О ШКОЛИ

Већ деценијама се трудимо да помогнемо свима Вама који из многобројних разлога нисте успели да завршите основну школу на време. Позовите нас и закорачите сигурним корацима у своју нову будућност.

Војводе Миленка бр. 33, Београд

011/2659290, 011/26-44-790

djurosalajsooo@gmail.com

ШООО ПОДКАСТИ

Са задовољством вам представљамо подкасте наше школе, које можете пронаћи под називом ШООО ПОДКАСТИ на Spotify апликацији.

1. епизода ШООО ПОДКАСТА: РАЗБИЈ ПРЕДРАСУДЕ – И ТИ МОЖЕШ ЧИТАТИ управо је објављена!
Ако никада до сада ниси читао или не верујеш да полазници школе за основно образовање одраслих читају, послушај овај подкаст и изненадићеш се!
У њему ћеш сазнати како су твоји другари Наташа Петковић и Слободан Николић почели да читају, шта воле да читају, као и како је андрагог наше школе Радован Тешић почео од стрипова, стигао до романа и на крају се зачитао и завршио факуктет!
Без обзира на ком си нивоу писмености, да ли читаш течно или тек учиш, увек можеш почети и полако напредовати! ,,Пут од хиљаду миља почиње једним кораком“, а читање књиге почиње првом прочитаном реченицом!
Књиге нису писане само за писмене, него су писане за све оне који су на путу да постану писмени!
Ми ћемо ти помоћи да пронађеш праву књигу за тебе и откријеш свет књижевних дела! Наша библиотека отворена је сваког дана, а књигу можеш добити и преко наставника на удаљеним теренима. Довољно је да кажеш да желиш да читаш и већ следећег дана добићеш књигу баш за тебе!
Подкаст ,,Разбиј предрасуде – и ти можеш читати“ настао је као један од резултата пројекта ,,Образовање моћније од решетки“ и има за циљ да подстакне што више полазника школе за основно образовање одраслих да се упусте у свет књижевних дела, развију љубав према књижевности и унапреде своје читалачке вештине.
Подкаст води координатор пројекта Шана Младеновић.
Захваљујемо се фондовима Европске уније који су омогућили спровођење Еразмус+ КА1 пројекта ,,Образовање моћније од решетки“, као и фондацији Темпус на подршци у реализацији самог пројекта.
Уживајте!