О ШКОЛИ

Већ деценијама се трудимо да помогнемо свима Вама који из многобројних разлога нисте успели да завршите основну школу на време. Позовите нас и закорачите сигурним корацима у своју нову будућност.

Војводе Миленка бр. 33, Београд

011/2659290, 011/26-44-790

djurosalajsooo@gmail.com

Представљање пројекта ,,Образовање моћније од решетки“ на Националној ЕПАЛЕ конференцији 

Велика нам је част и задовољство што је Школа за основно образовање oдраслих ,,Ђуро Салај“ из Београда једна од три школе које су представиле свој пројекат као пример добре праксе на Националној ЕПАЛЕ конференцији ,,Трансверзалне вештине – компетенције за целоживотно учење“.
Конференција је одржана у Хотелу М у Београду 31.1.2024. године, а пренос уживо могао се пратити на You tube каналу Фондације Темпус.
Снимак целе конференције доступан је на следећем линку, а представљање пројекта ,,Образовање моћније од решетки“ можете погледати на 6 сати и 44 минута: https://www.youtube.com/live/tkWhO27A7Zc?si=22k7oAlfKXGvnMM1
Координатор пројекта Шана Младеновић и наставница енглеског језика Јелена Мајић представиле су пројекат ,,Образовање моћније од решетки“, скренувши пажњу Министарства просвете на изазове са којима се школе за основно образовање одраслих суочавају у раду са лицима на издржавању затворске казне и у раду са маргинализованим групама, позивајући Министарство да пруже подршку наставницима који раде у затвору и омогуће им обуке за рад са лицима на издржавању затворске казне, као и приручнике за комуникацију са полазницима на осетљиве теме које се јављају у настави.
Надамо се да смо представљањем КА1 пројекта ,,Образовање моћније од решетки“ успели да мотивишемо што више школа да се прикључе Еразмус+ програмима, да се ослоне на Фондацију Темпус и могућности које Европски фондови нуде кроз реализацију пројеката.
Позивамо све школе за основно образовање одраслих да се придуже ЕПАЛЕ заједници на ЕПАЛЕ платформи како бисмо размењивали примере добре праксе са свим земљама света.
Аутор текста: Шана Младеновић, координатор пројекта ,,Образовање моћније од решетки“
konferencija 1
konferencija 2
konferencija 3
konferencija 4
konferencija 5
konferencija 6
konferencija 7
konferencija 8
konferencija 1
konferencija 2
konferencija 3
konferencija 4
konferencija 5
konferencija 6
konferencija 7
konferencija 8